Jarig rond een feestdag....

Welk thema wil je kindje voor zijn of haar kinderfeestje?

 

Een jarige in december.... ook ik heb er één... Geweldig een Sinterklaasfeestje dacht ik. Dat vond mijn spruit ook. Er kwam een geweldig feest. Maar wat te doen het jaar daarna...

 

Ieder jaar het thema afstemmen op de feestdag rond de verjaardag wil je jarige niet. Ze groeien (als kool), ontwikkelen zich en krijgen andere interesses. Net zoals kinderen die op elke andere willekeurige dag jarig zijn, wil ook jouw kind een feestje met een thema waar de interesses naar uit gaan. Een hip en trendy thema, de favoriete sport of kleur. Het favoriete dier of een held. 

 

Er zijn zoveel thema's te bedenken en zoveel artikelen te verkrijgen. Wij doen ons best om aan al deze wensen te voldoen. Om het je makkelijk te maken hebben we feestpakketten samengesteld. In de basispakketten vind je de tafelaankleding. Als aanvulling zijn er de uitbreidingspakketten met daarin decoratie in het gekozen thema. Stel je liever zelf een pakket samen? Geen probleem alle artikelen zijn ook los verkrijgbaar. 

 

Staat het thema dat je zoekt niet op de website? Stuur even een berichtje of een mailtje dan kijken wij of we het op voorraad hebben of kunnen bestellen.