Jarig in de herfst? Herfstfeest inspiratie vind je bij Feest voor jou!

Het is herfst en je kindje is jarig. Wij geven je graag inspiratie om een geweldig herfstfeestje te organiseren. 

Bij de herfst denk je aan paddenstoelen, eekhoorns, pompoenen en vallende bladeren in prachtige kleuren.

De basis voor het feestje is een mooie aankleding in herfstsfeer. Het bosdieren thema is daar perfect voor. Met een mooi

gedekte tafel en sfeervolle decoratie heb je al een een perfecte binnenkomer.

Het is natuurlijk extra leuk om samen met de jarige een plan voor zijn of haar feestje te bedenken. Hier zijn wat tips en ideeën.

Na het drinken en eten van iets lekkers en het open maken van de kadootjes is het tijd voor een activiteit.

Of het regent of het zonnetje schijnt, er zijn meer dan genoeg activiteiten te bedenken. Met mooi weer is een herfstspeurtocht met opdrachten in het bos, het park of door de wijk een geweldige bezigheid. Denk aan opdrachten als het vinden van kastanjes, eikeltjes, het vinden van een bepaald herfstblad etc. 

Thuis zijn er ook genoeg mogelijkheden voor leuke activiteiten. Wat dacht je van een herfstbingo, spinnenwebben maken met draad in herfstkleuren, uiltjes maken van dennenappels of pompoen lichtjes van papier. In het uitbreidingspakket zitten dierenmaskers die de nog ingekleurd moeten worden. 

Na alle bezigheden en pret is het tijd om te eten. Wat dacht je van pannenkoeken of poffertjes. Of tafel-friet! Geen bordjes of bestek nodig. Frietjes zo op het (wegwerp-)tafelkleed met naar wens een dot mayo of ketchup.

Gegarandeerd dat jullie een topfeestje hebben! 

 

Er staan meer tips hoe een themafeestje te organiseren op deze pagina en ook hebben we tips hoe een feestje te organiseren tijdens corona